Fortiden udendørs – ny film

Nationalmuseet opfordrede på “Facebook” folk til at komme med forslag til, hvad man kan se i landskabet, mens museerne er lukkede. Her er et forslag fra Adam Wagner i en ny film: Baunehøj på Falster. Det er både Falsters højeste punkt, en bronzealdergravhøj og en gammel baunehøj. Vi hører også lidt om Ulbjerg, som engang var Falsters højeste naturlige punkt, men som nu er gravet væk.

Adam Wagner ved Baunehøj på Falster; øens højeste såkaldte jordpunkt. (Husk, at man kan abonnere på Nordisk fortidsformidlings Youtube-kanal.)

Alle, der har en profil på Youtube, anbefales at tegne abonnement på Nordisk fortidsformidlings kanal (hvilket er gratis); derved kan man holde sig underrettet om nye film, samtidig med at man støtte Nordisk fortidsformidling.

Om Adam Wagner

Jeg er mag. art. i historie med undervisningskompetence i dansk. Jeg er desuden forfatter, foredragsholder, underviser mm. Jeg bor i Danmark, men har også boet i Norge og på Island, og har desuden rejst en del særligt i Norden og Europa. "Nordisk fortidsformidling" er min historiske formidlingsvirksomhed. Jeg er bl.a. forfatter til bøgerne "Danskhed i middelalderen" og "Tobak til tiden".
Dette indlæg blev udgivet i Nyt om film og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.