Ottende afsnit af ‘Runemo’

Nu er det næstsidste afsnit af Adam Wagners dokumentarserie om Runemo lagt ud. Det er det korteste af de ni afsnit.

I dette afsnit vender Adam Wagner tilbage til Runemo i håb om at kunne afdække det sidste stykke af “halen”.

Vi ser også mere til Runemo-torpet, nærmere bestemt det sidste tilbageværende hus, hvor “August murer” engang boede. Om ham hører vi sagn, som også handler om “skovsnuven”, ligesom der fortælles andre historier fra området.

Om Adam Wagner

Jeg er mag. art. i historie med undervisningskompetence i dansk. Jeg er desuden forfatter, foredragsholder, underviser mm. Jeg bor i Danmark, men har også boet i Norge og på Island, og har desuden rejst en del særligt i Norden og Europa. "Nordisk fortidsformidling" er min historiske formidlingsvirksomhed. Jeg er bl.a. forfatter til bøgerne "Danskhed i middelalderen" og "Tobak til tiden".
Dette indlæg blev udgivet i Nyt om film og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.