Runemo – tredje afsnit

Tredje afsnit af Adam Wagners dokumentarserie om Runemo er netop blevet offentliggjort.

I dette afsnit fortæller Adam Wagner bl.a. om Ole Worm og hans udsendte tegnere, og vi ser de ældste tegninger og snit forestillende Runemo. Afdækningen af trapgangen fortsætter. Se mere på Nordisk fortidsformidlings filmkanal, som man også kan abonnere på – ganske gratis.

Om Adam Wagner

Jeg er mag.art. i historie med undervisningskompetence i dansk. Jeg er desuden forfatter, foredragsholder, underviser mm. Jeg bor i Danmark, men har også boet i Norge og på Island og har desuden rejst en del særligt i Norden og Europa. Jeg har en mindre historisk formidlingsvirksomhed, "Nordisk fortidsformidling".
Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.