Fjerde og femte afsnit af ‘Runemo’

Fjerde og femte afsnit af Adam Wagners dokumentarserie om Runemo er nu tilgængelige .

I afsnit 4 fortæller Adam Wagner bl.a. om C. G. Hilfeling, der som den første tegnede Runemo som en orm med et hoved. Og i afsnit 5 lykkes det endelig Adam Wagner at finde det sted på trapgangen, hvor dette hoved skulle være. I samme afsnit hører vi også om, hvordan Runemo for første gang trådte ind i skønlitteraturen, da Esaias Tegnér digtede om jættemøen Gerda.

Se mere på Nordisk fortidsformidlings filmkanal, som man også kan abonnere på – ganske gratis.

Afsnit fire kan findes her. Afsnit fem kan ses nedenfor. God fornøjelse!

Om Adam Wagner

Jeg er mag. art. i historie med undervisningskompetence i dansk. Jeg er desuden forfatter, foredragsholder, underviser mm. Jeg bor i Danmark, men har også boet i Norge og på Island, og har desuden rejst en del særligt i Norden og Europa. "Nordisk fortidsformidling" er min historiske formidlingsvirksomhed. Jeg er bl.a. forfatter til bøgerne "Danskhed i middelalderen" og "Tobak til tiden".
Dette indlæg blev udgivet i Nyt om film og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.